divendres, 6 de maig del 2011

FESTA DE L’ESPURNA

El passat 1 de maig, vàrem celebrar la 3ª Festa de L’Espurna. Una festa multitudinària i ja consolidada de la coalició d’ICV-EUiA.
Aquesta celebració la fem coincidir amb la diada internacional dels treballadors i treballadores. És la nostra manera de participar en les inquietuds i en la lluita del món del treball, que ens identifica plenament com a coalició política.
Volem agrair la presència d’en Bartomeu Compte, secretari general de CCOO de les comarques gironines i de la Dolors Bassa, secretària general d’UGT també de les comarques gironines. Els seus parlaments expressaven la realitat i la duresa amb què la crisi global, ajudada per la nova llei de reforma laboral, està colpejant la classe treballadora.
També vàrem comptar amb la presència dels companys Joan Boada, Jordi Córdoba i Joan Josep Nuet. En les seves intervencions, van exposar les solucions de les polítiques d’esquerres per evitar l’atemptat contra l’estat del benestar que està suposant les retallades socials aplicades per les polítiques neoliberals dels partits polítics que ens governen actualment.
Finalment, vàrem presentar les persones que componen la nostra candidatura a les properes eleccions del 22 de maig.
Volem agrair la presència de prop d’un miler de ciutadans i ciutadanes de Lloret, que ens vàreu acompanyar. Per a nosaltres, aquest és un motiu de gran satisfacció. Sense vosaltres, aquesta no seria una festa, la festa que volem compartir amb totes les persones lluitadores i defensores dels drets i llibertats de la classe treballadora.
I , ja des d’ara, us emplaço a tots vosaltres per l’any vinent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada